15 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάγερν - Ρομα: Νέο ξεκίνημα για τους Βαυαρούς, χωρίς 6 η Ρόμα

* Η Μπάγερν έχει μόλις μια ήττα εντός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στα τελευταία 14 ματς που έχει δώσει, από την Μπορντό τον Νοέμβριο του 2009 με 0-2.


* Οι δυο ομάδες είχαν παίξει ξανά μαζί το 1985 στα προημιτελικά του Κυπελλούχων, με την Μπάγερν να κερδίζει και τις δυο φορές 2-0 και 2-1.



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ:





Με στόχο να φτάσει για ακόμη μια φορά στον τελικό της διοργάνωσης όπως έκανε και πέρσι, ξεκινάει την φετινή της περιπέτεια στο Τσάμπιονς Λιγκ η βαυαρική ομάδα.



Οι παίχτες του Φαν Χάαλ δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους φόρμα, αφού μετά το 0-2 στο Καϊζερσλάουτερν και την πρώτη ήττα της σαιζόν, ακολούθησε ένα απογοητευτικό 0-0 μέσα στο Μόναχο επί της ελλιπέστατης Βέρντερ Βρέμης. Μάλιστα η Μπάγερν ήταν και τυχερή, αφού η Βέρντερ έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και το παιχνίδι.

Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίζεται δικαιωμένος όταν γκρίνιαζε για την ελλιπέστατη προετοιμασία λόγο διεθνών, κάτι που αποδεικνύετε τώρα περίτρανα μέσα στο γήπεδο. Η απουσία του τραυματία Ρόμπεν είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού λείπουν οι πλαγιοκοπήσεις και τα καθοριστικά του γκολ.

Τιμωρημένος από πέρσι με την κόκκινη κάρτα που είδε στη Λυών ο Ριμπερί, ενώ τραυματίας παραμένει ο Μπρένο. Θέση στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό θα πάρει ο Ντεμικέλις αντί του Φαν Μπούιτεν. 3.000 φίλοι της Μπάγερν βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση.



Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπουτ-Λαμ, Ντεμικέλις, Μπαντστούμπερ, Κοντέντο-Φαν Μπόμελ, Σβάινσταϊγκερ - Ολιτς, Τ. Μίλερ, Κρόος-Κλοζε



ΡΟΜΑ: Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί στη φετινή σεζόν ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Επειτα από τη λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας με την Τσεζένα στο «Ολίμπικο», η Ρόμα διασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Σαρδηνία γνωρίζοντας την ήττα με 5-1 από την Κάλιαρι.

Δικαιολογία δεν μπορούν να αποτελέσουν οι πολλές απουσίες ούτε το ότι οι «τζιαλορόσι» αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 20’.

Μοναδικός διασωθείς ο Μάρκο Μποριέλο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει άμεσα αρχής γενομένης από το ματς στο Μόναχο.

Ο Τότι αποχώρησε τραυματίας στο 25’ του αγώνα στο «Σαντ’ Ελία», δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή, όμως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο «Αλιάνζ Αρίνα».

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι αριστεροί μπακ Ρίισε και Καστελίνι, ο στόπερ Μεξές, ο εξτρέμ Ταντέι και οι επιθετικοί Βούτσινιτς και Οκάκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ζούλιο Σέρτζιο – Κασέτι, Ζουάν, Ν. Μπουρντίσο, Ρόζι – Ντε Ρόσι, Πιζάρο, Περότα – Μπρίγκι – Τότι, Μποριέλο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Bαυαροί μπορεί να μην διανύουν τις καλύτερες του ημέρες και χωρίς τον Ρόμπεν να μοιάζουν ανήμποροι στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά τη Ρόμα που είδαμε το Σάββατο με την Κάλιαρι την έχουν μια χαψιά. Σημαντική επίσης η απουσία του Ριμπερί που ακόμη και στα χάλια του την έχει την μια καλή ενέργεια.

Οι αποδόσεις του αγώνα απο την Sportingbet.gr είναι:

http://gr.sportingbet.com/?affiliate=tromaktiko&pname=1x1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Η TV