16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.

ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕ ΤΥΠΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGER ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ BLOG ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ



ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

...θα ήθελα να ζητήσω την κατανόησή σας ως προς την δημοσίευση μηνυμάτων σας. Τιμή και χαρά μας είναι τα λεγόμενά σας να βγαίνουν στον αέρα, να κάνουμε τη φωνή σας δυνατότερη, να λύνονται τα προβλήματά σας με το άκουσμα του ονόματός μας και μόνο.


Αυτός είναι ο στόχος, το κίνητρο και η δύναμή μας. Δεν κόβουμε μηνύματα, απλά οι ανθρώπινες δυνάμεις , ακόμα και η τεχνολογία έχουν όρια και η δική σας δυναμική, είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

Σε ότι αφορά τις ανθρώπινες δυνάμεις, σας δίνουμε υπόσχεση απο καρδιάς: δεν θα λυγίσουμε, θα παλεύουμε για τον καθένα απο σας χωριστά, για όλους μαζί, για το μέλλον που εσείς κι εμείς ονειρευόμαστε. Μέρα νύχτα διαβάζουμε την εξαπάτηση, το παράπονο, τον καημό, τη σκέψη, το φόβο, τη χαρά, την περιφάνεια, την αγάπη σας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για μηνύματα που χάνονται, έρχονται μισά, με σύμβολα αντί γραμμάτων ή για τις απαντήσεις - διευκρινήσεις που ζητάμε και δεν φτάνουν σε εσας ποτέ λόγω αδυναμίας της τεχνολογίας. Εδώ ζητάω εγω και η ομάδα που δουλεύει με πίστη, πείσμα και φιλότιμο την κατανόησή σας.

Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να καλύπτουμε τις όποιες αδυναμίες και δυσκολίες που προκύπτουν. Να πετύχουμε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Ενα αξιοπρεπές μέλλον!

ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΟΚΤΙΚΕ

3 σχόλια

antitromaktikos Τρί Σεπ 21, 10:59:00 π.μ.

"ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ"

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έρθει το τέλος του....γιατί?
Γιατί πολύ απλά ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ πιο πολύ νοιάζεται για το layout παρά για το περιεχόμενο!!!

Προφανώς και θα γνωρίζεις για το blog μου (δευτερεύων φυσικά). Ε λοιπόν, δε σου κρύβω ότι μου έχει έρθει μήνυμα του στυλ: "το τρομακτικό είναι το μόνο μέρος που μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας οι πολίτες και έχετε φαγωθεί όλοι με την επιτυχία του...κτλ κτλ" (!!!) Τι είναι όμως επιτυχία στην Ελλάδα? Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η επιτυχία έρχεται με το να είσαι λαμόγιο. Θα μπορούσα να μιλάω για επιτυχία αν είχα μια ποδοσφαιρική ομάδα και κέρδιζα την Barcelona 8-0 με διαιτιτή τον ξάδερφό μου??? Στην Ελλάδα ΝΑΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!!!

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν θα έρθει το τέλος του? (εύχομαι να βγω ψεύτης), δυστυχώς όμως εμείς οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, γουστάρουμε να ακολουθούμε τους "μάγκες"... βλέπε πολιτικούς, κανάλια, tro(ma)ktiko κτλ.

Μήνυμα #1 προς αναγνώστες του μαϊμουδοblog: Αλήθεια, έχετε καταλάβει πόσο σας κορϊδεύει??

Μήνυμα #2 προς αναγνώστες του μαϊμουδοblog: Είπε πως από τα έσοδα των διαφημίσεων θα έδινε κάποια χρήματα σε ιδρύματα. Έχετε δει καμιά απόδειξη???

ΥΓ από τη μια λυπάμαι για την κατάντιά μας, από την άλλη όμως όχι γιατί με τα μυαλά που κουβαλάμε όχι ένα ΔΝΤ μας χρειάζεται, αλλά ΔΕΚΑ!!! ;)

antitromaktikos Τρί Σεπ 21, 11:01:00 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
antitromaktikos Τρί Σεπ 21, 11:02:00 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Η TV